Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ / Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.

Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Άγιοι | Î'Î
Άγιοι | Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ from www.monastiriaka-eshop.gr
Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη .

Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις .

Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις .

Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Άγιοι | Î'Î
Άγιοι | Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ from www.monastiriaka-eshop.gr
Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος .

Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη .

Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος).

Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. ΙΕΡΟΣ ΝÎ'ΟΣ Î'Î
ΙΕΡΟΣ ΝÎ'ΟΣ Î'Î"ΙÎ'Σ ΤΡΙÎ'Î"Î'Σ ΠΕΥΚΩΝ from 2.bp.blogspot.com
Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το .

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ / Η ζωή του αγίου γεωργίου καρσλίδη και ο τάφος του στη μονή.. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος .